12.06.2015.

O nama

alfaachead

 
Događanja u tim ranim godinama 21. stoljeća doveli su do značajnih promjena u našem društvu, ali isto tako i u industriji sigurnosnih usluga u Europi.

Situacije, okolnosti i način života koji smo nekoć uzimali zdravo za gotovo, više ne postoji, a nekoć sigurna područja, više nisu sigurna utočišta kao što smo nekad vjerovali. Život se definitivno promijenio u današnjem svijetu, te upravo zbog takvih neminovnih promjena Alfa AC Security nudi svoje sigurnosne usluge, kako bi se zadovoljile te nove potrebe i zahtjevi.

Tijekom posljednjih nekoliko godina svjedoci smo rasta sigurnosnih prijetnji i opasnosti za zapadne kompanije i poslovne ljude uopće. Izloženost riziku se povećava na njihovim poslovnim putovanjima. Vrlo slobodno kretanje ljudi, roba i kapitala je išlo na ruku stvaranju terorističke mreže u svijetu i međunarodnim kriminalnim aktivnostima. Provedba preventivnih ponašanja smanjit će se prijetnje, odvratiti terorista i kriminalaca, pa čak i potpuno onemogućiti planove usmjerene protiv poslovnih ljudi, kompanija i institucija.

Alfa AC Security bazira se na tri temeljne vrijednosti: poštenje, budnost i uslužnost. Te vrijednosti služe kao smjernice za sve naše zaposlenike u izgradnji povjerenja s klijentima, kolegama i radnom okolinom.

Svi pripadnici i suradnici kompanije Alfa AC Security educiraju se tako da im je na prvom mjestu interes klijenta, njegovi interesi, prostori i dragocjenosti. Takvim strateškim opredjeljenjem Alfa AC Security svoje poslove obavlja uz izražavanje vlastitog mišljenja svakog pojedinca u kompaniji, što u kombinaciji sa njihovom stručnošću, rezultira najvišom kvalitetom usluga prema klijentima. Uvježbani i educirani zaposlenik kompanije Alfa AC Security je uvijek pripravan i sa posebnom pažnjom je u stanju vidjeti i izvjestiti o stvarima koje drugi neće ni primjetiti. Takva naučena profesionalnost i pripravnost je potrebna kako bi što je najranije moguće bili svjesni potencijalne opasnosti ili događaja koji se može odraziti na naše klijente.

Po potrebi, zaposlenik kompanije Alfa AC Security je pripremljen pružiti pomoć, čak i ako nije izravno povezano s njegovim poslom. Kao dio stalnih nastojanja da se život učini sigurnijim, zaposlenik kompanije Alfa AC Security će uvijek imati ispravnu reakciju i poduzeti korake za otklanjanje sigurnosne prijetnje ili incidenta.

Temeljna misija tvrtke Alfa AC Security je zaštita života i imovine naših klijenata

U skladu s najvišim standardima u našoj industriji i korištenje modernih tehnologija koje nam mogu pomoći kako bi u potpunosti uspjeli u tome nastojanju. Posvetili smo se pružanju profesionalne i kvalitetne usluge, personalizirane prema klijentu, uz stalno praćenje kvalitete iste te usluge. Da li govorimo o sigurnosti objekata, stambenih ili poslovnih. Lokalno ili globalno, bilo da se radi o velikim klijentima ili malim klijentima, pružamo prilagođena rješenja prema Vašim potrebama u svim izvanrednim situacijama.

Da bi ispunili svoju misiju, Alfa AC Security je posebnu pažnju posvetio kvalificiranim zaposlenicima, kako bi maksimalno iskoristio današnju razinu tehnološkog razvoja. Oni su educirani da se prilagode novim tehnologijama kako bi što brže i profesionalnije ispunili zadane im ciljeve.